Sponsoren

De volgende organisaties zijn sponsoren van stichting TouchedByWater.

Founding sponsors TouchedByWater

Ynova Innovation Company BV

Ynova Innovation Company BV

“De komende 5 tot 10 jaar zijn cruciaal in het voorkomen van gevaarlijke tipping points in de klimaatverandering. Zie The Global risk Report 2020 en The Great Reset.
Als we voor 2030 de klimaatopwarming niet beperken tot 1,5 graad Celsius, dan wordt het leven op aarde voor steeds meer mensen onleefbaar. Misschien dat wij er zelf nog niet zoveel last van zullen hebben, maar onze kinderen en kleinkinderen des te meer!
Ik voel de urgentie en zet mij met hart en ziel in, persoonlijk én als leider van het Ynova Innovation Platform, om samen het tij te keren. Ik heb de Ynova Common Good Balans gemaakt, zet mij in voor Brede Welvaart, de SDG’s en de Economy for the Common Good www.ecogood.org.

Ik werk mee aan het nieuwe ecosysteem ‘TouchedByWater’ omdat ik graag samen met gelijkgestemden werk aan nieuwe waardecreatie en het elimineren van (ook maatschappelijke) verspilling. Het is de grote uitdaging hoe wij snel en slim kunnen samenwerken aan Circulaire Waardeketens, waarbij wij dankbaar gebruik maken van de Lean Filosofie en nieuwe (ethische) Smart Technologieën.”

Jacqueline Hofstede